Boek "EM-X"

De Japanse landbouwkundige Teruo Higa stuitte 25 jaar geleden op een speciaal mengsel micro-organismen dat bijzonder nuttige eigenschappen bleek te hebben. Professor Higa noemde dit mengsel Effectieve Micro-organismen, afgekort EM. De micro-organismen in EM scheiden producten af met een anti-oxiderende werking. Van de heilzame werking daarvan wilde Higa graag gebruik maken. Daartoe fermenteerde hij rijstzemelen, verschillende vruchten en zeewier met EM. De vloeistof die dit oplevert leidde hij door filters die zo fijn zijn dat ze alleen anti-oxidanten en sporenelementen doorlaten. De goudgele vloeistof die overbleef blijkt een zeer effectief werkend complex van zowel in water als in vet oplosbare anti-oxidanten. Deze drank, die nauwelijks smaak heeft, heet EM-X. EM-X bestrijdt vrije radicalen en heeft een heilzame en gezonde werking op de mens. In dit boek doet de Japanse arts Dr. Shigeru Tanaka verslag van zijn ervaringen met EM-X in zijn kliniek in Japan. Tanaka noemt EM-X de sterkste anti-oxidant die er is. Wat hij meemaakte is verbluffend.

Verpakking: