You are here

Well beeing

uw gezondheid in balans met EM producten uit Okinawa 

 

EM-X Gold®

 

 

Een zeer nuttige frisdrank die uw gezondheid kan bevorderen en in stand houden.  Het is speciaal voor humaan gebruik ontwikkeld op basis van de zogenoemde Effectieve Micro-Organismen (EM).  

Gedurende de ontwikkeling van de levensmiddelenproductie hebben bepaalde micro-organismen zich als veilig en nuttig bewezen.  Zo produceert men bv met behulp van melkzuurbacteriën, gisten en schimmels, 
verschillende vitaminen en levensmiddelen.  Zuurkool, yoghurt, kaas en alcoholische dranken worden geproduceerd met deze micro-organismen.  Sinds oudsher hebben in de natuur voorkomende en uiterst hulpvaardige
micro-organismen de menselijke gezondheid ondersteund. 

EM-X Gold® wordt als extract gewonnen door fermentatie van nigari, koraalkalk en melasse door middel van 'Effectieve Micro-Organismen' (EM) volgens receptuur van Prof Higa.  EM-X bevat de hoogste concentratie aan de uiterst heilzame anti-oxidanten.  Behalve deze antioxidanten EM-X Gold® nog talrijke mineralen, vitaminen en bioactieve stoffen.

 

De kracht van Effectieve Micro-organismen™ voor de gezondheid van uw gezin

 

EM-X Gold® is de nieuwe versie van EM-X®. Het is een unieke gezondheidsdrank gemaakt van een extractenmix van melasse, gistextract, koraalkalk en natuurlijke magnesiumchloride gebaseerd op zeewater. Dit wordt gefermenteerd via mensvriendelijke micro-organismen zoals melkzuurbacteriën, gisten, enz. die voorkomen in de EM-technologie™ (Effectieve Micro-organismen).

 

EM-X Gold® is ontworpen om de uitwerking van een combinatie van mensvriendelijke micro-organismen ten goede te laten komen van de gezondheid van iedereen in het gezin.

 

Voedingscomponenten (per 100 ml)

Calorieën

Proteïnen

Vetten

Koolhydraten

Sodium

 

Dosering

 

Doe gewoon dagelijks 10-30 ml EM-X Gold® in uw thee, koffie, fruitsap of water.

 

Voordelen

 • EM-X Gold® ondergaat een sterilisatieproces.
 • EM-X Gold® is geen medicijn.
 • Gebruik na het openen de dop niet als maatbekertje. Resten die in de dop blijven, zouden mettertijd kunnen leiden tot schimmelvorming en de inhoud van de fles aantasten.
 • Omwille van het gebruik van volledig natuurlijke ingrediënten kunnen kleine kleur- en smaakverschillen optreden. Deze hebben geen nadelige effecten op de kwaliteit.
 • Na openen koel bewaren.
 • Na opening de inhoud binnen 30 dagen consumeren.
 • Kinderen, oudere mensen en mensen met een gevoelige maag moeten mogelijks hun dosis verminderen, ingeval ze er last van ondervinden.

 

* EM-technologie™ wordt wereldwijd toegepast in meer dan 100 landen in een lijst van toepassingsvelden die voortdurend wordt uitgebreid, zoals gezondheid, landbouw, oplossing van milieuproblemen, afvalbeheer, enz..

Voor meer informatie rond de EM-technologie™, neem een kijkje op de websites www.emrojapan.comwww.emna.eu of www.emwellness.eu

 

EM Sea Salt Gold

EM™ Sea Salt Gold

Vanuit de schone diepten (612m) van de oceaan nabij Okinawa komt een nieuw soort zout

 

 • Gebruik makend van puur, voedingsrijk diep zeewater van Okinawa, nabij het Kume-eiland, Japan samen met EM-X gold
 • Ontleent zijn kracht aan de Effectieve Micro-organismen (EM)
 • Gecontroleerd via strikte kwaliteitsmethodes
 • Geen directe verbranding, maar alleen stomen en natuurlijk drogen door de zon tijdens het productieproces.
   

Hoe toepassen

 • voor een diepe smaak ter vervanging van keukenzout
 • therapeutisch product
 • als kuur voor de mineralisatie: 3gr/jour in een glas water
 • om de benen en de voeten te massen
 • als scrubmiddel

 

EM Zeep

 

EM Badzeep
Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten,  verzeept met caustische soda waarna in het koelproces EM is toegevoegd.
Vrij van synthetische additieven zoals parfum, bleekmiddel en vochtinbrengers.
Ingredients: Fatty acid Sodium Salt, Stearic acid Na, Oleic acid Na, sodium laurate, Sodium myristate, Sodium palmitate.

 

EM Badzeep

 

EM zeep is gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke oliën en vetten. Het is verzeept met caustische soda waarna in het koelproces EM is toegevoegd.

Aan EM zeep zijn geen synthetische additieven toegevoegd zoals, parfum, bleekmiddel en vochtinbrengers.

EM Zeep is 99% pure zeep en brengt geen schade toe aan de natuur en het milieu.

De EM-zeep is gemaakt in de zeepfabriek Shabondama in Japan, die al sinds 1948 ervaring hebben met de ambacht van zeepmaken en in 1974 begonnen zijn om synthetisch-additief-vrije zeep te maken. Hun motto is om geen synthetische additieven te gebruiken ter bevordering van dier, mens en milieu. 

Ingredients: Fatty acid Sodium Salt, Stearic acid Na, Oleic acid Na, sodium laurate, Sodium myristate, Sodium palmitate.

 

DOSERING:

Wrijf de zeep met water tussen de handen tot er flink schuim ontstaat. Breng het schuim op de te reinigen delen van het lichaam en spoel royaal met water af.

EM KERAMIEK SUPER CERA C

EM-X Keramiek poeder voor algemeen gebruik (Super Cera C, 1000 gram)

Meng 1-2 % poeder van het gewicht of volume door bijvoorbeeld potgrond, klei om mee te boetseren, handcrème of andere zalf of lijm.

Zeef de poeder zorgvuldig over een fijne zeef voordat het wordt gemengd.

EM Keramiekpoeder voor verf (500 gram)

Meng 1-2 % poeder van het gewicht of volume door de verf of saus. Zeef de poeder zorgvuldig over een fijne zeef voordat het door de verf wordt gemengd. Dit zorgt ervoor dat er minder gevaar is voor korrelvorming in het schilderwerk. Desondanks kan het mogelijk zijn dat u deze zeer fijne korrel terug ziet in het schilderwerk.

 

EM keramiek poeder voor beton (500 gram) 

 

Meng 1-2 % poeder van het gewicht of volume door de het beton. Zeef de poeder zorgvuldig over een fijne zeef voordat het door het beton wordt gemengd. De poeder wordt zo luchtig en laat zich beter mengen.

Publication: 

Verbeter je microbiële omgeving met EM, met hulp van de micro-organismen