You are here

Detox

Em Drink®

EM® Drink is een gefermenteerde drank; 100% natuurlijk!

EM® Drink bevat onder meer actieve en levende melkzuurbacteriën die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora. Het is verrijkt met biologische Aroniasap. De aroniabes zit boordevol met vitamine C & K en antioxidanten. Dit ondersteunt het lichaam. EM Drink bevat de originele effectieve micro-organismen; een krachtig mengsel ontwikkeld door prof. Higa uit Japan.

In balans
EM Drink is een friszoete drank die dagelijks kan worden genuttigd. Ook bij verstoring van de darmflora of na een antibioticakuur. De werking van EM Drink is deels gebaseerd op een combinatie van fermentatieve micro-organismen. De stofwisselingsproducten, die bij een fermentatie ontstaan, zijn onder andere vitaminen, enzymen en antioxidanten. Ons lichaam kan deze stoffen opnemen en zo bijdragen aan een goede weerstand. Drink jezelf dus gezond met EM Drink!

Hoe drink je EM Drink?

Als mocktail; Meng EM Drink met bruisend water, ijsblokjes en munt of rozemarijn of …
Maak ijsblokjes met water, munt en klein fruit zoals bessen, kers en stukjes aardbei. Gezond en feestelijk!
Gekoeld in de koelkast is EM Drink is heerlijke verfrissende en gezonde drank voor de warme zomerse dagen
Wat zit er in EM Drink?
Gezuiverd water, melkzuurbacteriën, gisten, biologische arionasap (16%), natuurlijke cassisaroma (4%), tarwezemelextract, suiker en verder niets. EM Drink is lactosevrij, vegan en vrij van kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Geen suikers
Om de melkzuurbacteriën te activeren en te laten groeien worden ze met suiker gevoed. De suiker wordt 100% verteerd en omgezet in melkzuur. EM Drink bevat dus geen suiker meer! Kijk hier voor recepten en meer informatie.

EM Drink is verkrijgbaar in een 2 liter bag-in-box.

EM-X Gold is een bijzondere (vloeibare) antioxidant die cellen beschermt, een gezonde celdeling ondersteunt en het immuunsysteem stimuleert. Het is een bijzonder product op basis van suikerrietmelasse en gistextracten dat door micro-organismen is gefermenteerd in een mengsel van water, koraal kalk en nigari. De fermentatie heeft plaatsgevonden middels een uniek proces dat is ontwikkeld door professor Higa, grondlegger van de EM-technologie.

EMXGold_nieuwe verpakking

Antioxidatief vermogen

Ons lichaam is opgebouwd uit miljarden cellen, waarvan de celwand en celkern bloot gesteld kunnen worden aan zogenaamde vrije radicalen. Deze vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor een proces dat oxidatie heet. Wanneer lichaamscellen oxideren roesten ze in feite en verliezen ze hun natuurlijke functie. Dit proces kan overigens door bijvoorbeeld roken, stresssituaties, alcohol, milieu- verontreiniging en gebruik van bepaalde geneesmiddelen worden beïnvloed. Hoewel zuurstof voor de mens onmisbaar is om te leven, kan het tot op zekere hoogte ook bijdragen aan de vorming van deze vrije radicalen. Antioxidanten zijn stoffen die de vrije radicale vangen en daarmee gezonde cellen en weefsels beschermen tegen oxidatie.

EM-X Gold bevat deze antioxidanten en beschermt daarmee het lichaam tegen oxidatie.

Goed voor een normale celdeling

Menselijke cellen hebben niet het eeuwige leven. Een cel kan dood gaan en moet worden vervangen. Als dit niet gebeurt sterft het lichaam. Oude cellen worden dus vervangen door nieuwe. Door nieuwe cellen aan te maken, kan het menselijk lichaam ook groeien. Een cel vermeerdert zich d.m.v. deling. Daarbij verdubbelt de cel zijn DNA en verdeelt dit over de twee nieuwe dochtercellen. Cellen die veel bloot staan aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals huidcellen, worden regelmatig vervangen. Huidcellen gaan gemiddeld een maand mee. Cellen die een belangrijke functie binnen een organisme vervullen en minder makkelijk te vervangen zijn, blijven gedurende het hele leven van het organisme behouden, bijvoorbeeld een zenuwcel.

 

EM-X Gold bevat hiertoe bijzondere nutriënten  die bijdragen aan het behoud van een normale celdeling.

 

Stimulering van het immuunsysteem

Het immuunsysteem behoort tot de belangrijkste pijlers van onze gezondheid. Het immuunsysteem – dat zich niet in een enkel orgaan bevindt, maar als een mobiele eenheid in het lichaam functioneert – noemen we ook wel de lichaamseigen afweerkracht. Het beschermt ons o.a. tegen invloeden van buitenaf. Als we nauwkeuriger kijken bestaat het immuunsysteem uit 2 delen, het onspecifieke en het specifieke immuunsysteem. Het onspecifieke deel van ons immuunsysteem bestaat uit verschillende ‘cellen’ die als doel hebben om een snelle en doorslaggevende eerste verdediging te bieden bij ongewenste organismen. Het is dan ook niet specifiek gericht op een bepaald type organisme, maar beschermt tegen verschillende soorten. Het specifieke immuunsysteem onderscheidt zich van het aspecifieke immuunsysteem door het feit dat de specifieke immuniteit wordt verkregen na een eerste contact met de indringer: de indringer wordt herkend en vervolgens wordt hier gericht op gereageerd. Na een eerste contact met een bepaald lichaamsvreemd agens, wordt een geheugen voor de toekomst opgebouwd. Bij een blijvend en/of later contact zal er sneller, efficiënter en effectiever kunnen worden gereageerd. Ondanks zijn onopvallende gewicht van 1,5 kg is het immuunsysteem, naast het zenuwstelsel, het meest complexe netwerk in het lichaam.

EM-X Gold bevat speciale nutriënten die de weerstand bevorderen en bijdragen aan het behoud van een sterk immuunsysteem.
Maar wat maakt EM-X Gold nu zo bijzonder?

Naast de bijzondere nutriënten van EM-X Gold, heeft het ook nog andere speciale eigenschappen.

Zo voorziet EM-X Gold in energetische anti oxidatieve kracht, een kracht die vrije radicalen niet alleen tegen gaat, maar ook het natuurlijke radicalen evenwicht van het lichaam herstelt.
EM-X Gold heeft een zogenaamde de-ioniserende invloed op gifstoffen waardoor cellen ontladen worden. Door deze ‘de-ionisatie = verwijdering van elektrische lading’ kan informatie over de gifstoffen worden vrijgemaakt zodat het lichaamseigen immuunsysteem de gifstoffen weer kunnen vinden en afvoeren.

Tot slot is EM-X Gold ook in staat tot regeneratieve resonantie, een belangrijk proces van de EM technologie waarbij de overdracht van informatie en energie door een trilling, ook wel resonantie genoemd, beïnvloed wordt. EM-X Gold zorgt er hiermee voor dat de natuurlijke trilling van het lichaam wordt hersteld, relevante informatie blijft behouden en het lichaam zich optimaal kan blijven verdedigen tegen invloeden van buitenaf.

Kortom EM-X Gold is een speciale vloeistof die op basis van haar bijzondere creatie en samenstelling, in staat is cellen te beschermen, het lichaam te ontgiften, de levensbalans te herstellen en het immuunsysteem te versterken.

 

 

GEBRUIK

EM-X Gold idee

  • MEng EM-X Gold in je koffie, thee, water,...

  • Een kuur van 3 maand jaarlijks verkrijg je het beste resultaat 

  • of gedurende een herstelperiode

EM Zeezout - Zeezout Gold

EM Zout wordt gewonnen op een diepte van 612 meter en dit enkel bij volle maan. Het komt van puur, voedingsrijk diep zeewater van Okinawa, nabij het Kume-eiland, Japan. Het zout ondergaat vervolgens een uniek fermentatieproces met EM-X Gold en wordt daarna zongedroogd. Tijdens het productieproces wordt enkel gebruik gemaakt van stomen en natuurlijk drogen door de zon. Alle sporenelementen zijn in een evenwichtige verhouding aanwezig.

EM Zout is rijk aan mineralen en sporenelementen zoals kalium en calcium.

 

 

 

 

DOSERING

1 GR/PERSOON/DAG 

 

Toepassingen:

  • smaakmaker i.p.v. keukenzout (natriumchloride)
  • als hermineralisatiekuur 3 gr/dag oplossen in een glas water
  • als scrub-middel voor het verwijderen van dode huidcellen
  • als voet- en beenmassagemiddel
  • in tandpasta

 

Houdbaarheid:

Omdat zout vocht aantrekt is het belangrijk het koel, droog en donker te bewaren.

Inhoud: verpakking van 100 of 500 gram.


Améliorez votre environnement grâce aux EM,
vos alliés microscopiques